'Real Madrid' komt nog steeds niet over de lippen van trotse Mbappé

Reacties

Kylian Mbappé heeft het gevoel dat hij door de voordeur vertrekt bij Paris Saint-Germain nadat hij zaterdagavond de Coupe de France in de wacht sleepte met de Parijzenaars.

'Real Madrid' komt nog steeds niet over de lippen van trotse Mbappé
© Pro Shots
Olympique Lyonnais
Olympique Lyonnais
1 - 2
PSG
PSG

'Afsluiten met een trofee voelt heel goed. Voor iedereen is dit bijzonder: de fans en de mensen van de club', liet Mbappé kort na de zege op Olympique Lyon weten in gesprek met het Franse journaille. Voor de vertrekkende wereldster was het natuurlijk helemaal een memorabele wedstrijd.

'Tijdens het wachten op de ceremonie kwamen veel herinneringen terug. Ik had ook nostalgische gevoelens. Het was een unieke ervaring om voor PSG te spelen, ik raad het iedereen aan. Ik heb alleen maar goede herinneringen aan deze periode en vertrek met opgeheven hoofd.'

In zijn zeven seizoenen in Parijse dienst verzorgde Mbappé liefst 256 doelpunten en leverde hij 96 assists. Niemand was in deze eeuw bij zoveel PSG-goals rechtstreeks betrokken als de wereldkampioen van 2018.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na de zomer zal de aanvaller zijn doelpunten maken bij Real Madrid, hoewel de hoofdrolspeler zelf zijn nieuwe club nog altijd niet heeft bekendgemaakt. 'Eerst wil ik dit afscheid goed afronden, het belangrijkste was dat ik hier op een waardige manier zou eindigen. Te zijner tijd maak ik mijn nieuwe club bekend. Ik weet niet of dat voor het EK zal zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.