Zorgen bij PSG om Mbappé in aanloop naar return tegen Real Madrid

Reacties

Twee dagen voor de return tegen Real Madrid in de achtste finale van de Champions League zijn er bij Paris Saint-Germain zorgen om Kylian Mbappé. De Franse aanvaller kreeg op de training van maandag een tik op zijn voet.

Zorgen bij PSG om Mbappé in aanloop naar return tegen Real Madrid
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
3 - 1
PSG
PSG

De zorgen bij PSG om het meespelen van Mbappé zijn groot genoeg om aanvullend onderzoek te laten doen. In een medisch statement op de clubwebsite meldt de club dat er over 24 uur meer duidelijkheid is over de inzetbaarheid van Mbappé.

Mbappé maakte vorige maand in de heenwedstrijd in Parijs (1-0) nog het verschil door de enige treffer te maken en leek juist topfit toe werken naar de return in Madrid, nadat hij zaterdag door een schorsing niet in actie kwam tegen OGC Nice (1-0 verlies).

De eventuele afwezigheid van Mbappé in de return van Real zou een flinke streep door de rekening zijn voor PSG. De 23-jarige superster, die nadrukkelijk wordt gelinkt aan een overstap naar De Koninklijke, was dit seizoen in 34 officiële duels al 24 keer trefzeker.

Ramos & Kroos
Voor Sergio Ramos komt het duel met zijn oude club sowieso te vroeg. De 35-jarige Spaanse verdediger, die al het hele seizoen met zijn fysiek worstelt, ontbrak maandag nog altijd op de groepstraining, net als middenvelder Ander Herrera (ooginfectie). Beiden zijn er deze week niet bij tijdens de groepstraining.

Bij Real zijn er twijfels over de inzetbaarheid van Toni Kroos. De Duitse controleur ontbrak zaterdag ook al tegen Real Sociedad (4-1 zege voor Real) wegens hamstringklachten. Federico Valverde is waarschijnlijk wel op tijd fit, net als David Alaba.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.