Bijzonder aanbod voor Bale: 'Hopelijk na het WK'

Reacties

Gareth Bale kan rekenen op de hulp van de bond van Wales als hij na zijn actieve carrière het trainerspad wil gaan bewandelen. De aanvaller is een speciale cursus in het vooruitzicht gesteld.

Bijzonder aanbod voor Bale: 'Hopelijk na het WK'
© Pro Shots

Bale heeft net als Aaron Ramsey een stempel gedrukt op de nationale ploeg van Wales, die in het najaar acte de presence zal geven op het mondiale podium in Qatar. De aanvaller kan als dank voor zijn verdiensten voor zijn land na het WK een aanbod tegemoet zien.

Rond de Nations League-wedstrijd tegen Nederland in Rotterdam sprak technisch directeur David Adams met Bale en Ramsey over hun toekomst. 'Ze waren enthousiast over het doen van de trainerscursussen in Wales, hopelijk na het WK.'

In de ogen van Adams kunnen Bale en Ramsey met hun ervaring een grote rol spelen in het begeleiden van de aanstormende talenten in Wales. 'Ik zal ze voor het WK niet lastig vallen over de trainerscursussen. Maar ik zal ze wel direct benaderen direct na hun actieve carrière', aldus de directeur over de twee Wales-legendes, over wie het nog gissen is waar ze gaan spelen op weg naar het WK.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Wales
Meer over Wales
Meer G. Bale
Meer over G. Bale
Meer A. Ramsey
Meer over A. Ramsey
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.