Bale bejubelt Bellingham: 'Sky is the limit'

Reacties

Er staat momenteel geen maat op Jude Bellingham. Dat is ook Gareth Bale niet ontgaan. Bij Sky Sports stak de voormalig Real Madrid-aanvaller de loftrompet voor de huidige ster van De Koninklijke​​​​​​​.

Bale bejubelt Bellingham: 'Sky is the limit'

Ook bij het nationale team van Engeland was het weer raak voor Bellingham, die buitengewoon sterk is begonnen aan het nieuwe seizoen bij zijn nieuwe club. Dinsdagavond etaleerde Bellingham opnieuw zijn klasse en was hij direct betrokken bij twee goals.

In zijn eerste vier duels in La Liga was de twintigjarige middenvelder liefst vijf keer trefzeker. 'Hij doet het erg goed en hopelijk blijft hij het net zo goed doen', aldus Bale, die van 2013 tot 2022 voor Real Madrid uitkwam. 'Als hij hard blijft werken en blijft doen wat hij doet, is de sky the limit voor hem. Zijn start bij Madrid is erg goed. Doelpunten maken is erg belangrijk bij een club als Real Madrid.'

Bellingham maakte afgelopen zomer voor 103 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Real Madrid. Ook Engelse topclubs jaagden lang op zijn handtekening, maar Bellingham gaf de voorkeur aan een avontuur in Spanje. Dit weekend neemt Belllingham het met Real Madrid op tegen Real Sociedad. De club uit San Sebastian is na vier wedstrijden nog ongeslagen, maar speelde wel al drie keer gelijk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.