'Gerrard zet Aston Villa aan het werk en wil prijzenpakker Bale strikken'

Reacties

Steven Gerrard heeft volgens diverse Britse media interesse in de komst van Gareth Bale. De manager van Aston Villa ziet in de vijfvoudig winnaar van de Champions League een interessante optie voor komend seizoen. Onlangs liet het Liverpool-icoon zich al lovend uit over de ster van Wales.

'Gerrard zet Aston Villa aan het werk en wil prijzenpakker Bale strikken'

'Het is beschamend dat Bale geen kans krijg om op het veld afscheid te nemen', gaf Gerrard aan na de gewonnen Champions League-finale van Real Madrid. Los Blancos versloegen Liverpool, maar de Britse vleugelaanvaller bleef negentig minuten op de bank. Tot irritatie van Gerrard.

Na vijf Champions League-zeges en negen jaar in dienst te zijn geweest bij Real had de trainer Bale meer gegund. 'Het is jammer dat hij niet de waardering krijgt die hij verdient. Als je ziet wat hij de club heeft gegeven over zo'n lange periode dan verdient hij meer dan hij nu krijgt. Zijn curriculum vitae bij Madrid spreekt voor zichzelf.'

'Over een tijd is hij over de teleurstelling heen', zag Gerrard toen. Om vervolgens te voorspellen hoe Bale dan terug zou kijken op zijn gehele dienstverband bij de Madrilenen. 'Dan kijkt hij terug en denkt hij: 'Ik heb die beker vijf keer gewonnen.' Niemand kan hem iets verwijten.'

Stevige concurrentie
Nu blijkt dat Gerrard sowieso gecharmeerd van Bale is. Volgens The Guardian heeft hij zich in Birmingham hard gemaakt voor de komst van de aanvaller. Aston Villa ondervindt echter hevige concurrentie. Ook Newcastle United en Tottenham Hotspur willen Bale dolgraag overnemen.

Bale is transfervrij nadat zijn contract in Madrid na deze maand is afgelopen. Bij De Koninklijke kwam hij tot 258 officiële wedstrijden en 106 doelpunten. Behalve de Champions League won hij ook drie landstitels, een Copa del Rey, vier keer het WK voor clubteams en diverse Super Cups.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.