Vidal hekelt behandeling Ronaldo door Ten Hag: 'Kale mannen zijn ingewikkeld'

Reacties

Arturo Vidal heeft over zo ongeveer alles een mening en dus ook over de manier waarop Cristiano Ronaldo naar de uitgang is gewerkt bij Manchester United. De Chileense middenvelder snapt niets van die beslissing van Erik ten Hag.

Vidal hekelt behandeling Ronaldo door Ten Hag: 'Kale mannen zijn ingewikkeld'
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Vidal laat via zijn Twitch-kanaal regelmatig weten wat hij over diverse onderwerpen in het voetbal vindt en heeft vaak een uitgesproken mening. Zo ook over de manier waarop Ronaldo eind vorig jaar vertrok bij United. De 38-jarige superster maakte in januari de overstap naar Al-Nassr, nadat hij zich onmogelijk had gemaakt met een veelbesproken interview.

Ronaldo werd veelvuldig bekritiseerd om zijn uitspraken, maar Vidal richt zijn pijlen op Ten Hag. 'Die coach is op een slechte manier binnengekomen', zei de 36-jarige oud-speler van onder meer Barcelona, Bayern München, Inter en Juventus. 'Hoe kan je Cristiano Ronaldo er nou uithalen? Hij was zijn topscorer. Dat is hoe die mannen zijn. Kale mannen zijn erg ingewikkeld.'

Met die laatste uitspraak lijkt Vidal te refereren aan Jorge Sampaoli, die bij Flamengo zijn trainer was. Onder de Argentijnse coach kwam de routinier afgelopen seizoen naar zijn zin te weinig aan spelen toe. Het noopte hem deze zomer te vertrekken naar Athletico Paranaense, waarna hij uithaalde naar Sampaoli. Vidal noemde hem een loser die slecht met zijn spelers omging.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer A. Vidal
Meer over A. Vidal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.