Vidal haalt na debuut uit naar 'loser' Sampaoli

Reacties

Arturo Vidal heeft zijn debuut gemaakt voor Athletico Paranaense. Na afloop deelde hij een sneer uit naar zijn vorige trainer, Jorge Sampaoli.

Vidal haalt na debuut uit naar 'loser' Sampaoli
© Pro Shots

De 36-jarige Vidal is met Athletic bezig aan de achtste club in zijn loopbaan. Hij was blij met zijn debuut, maar kon het niet laten om Sampaoli te laten weten wat hij van hem vond. In de ogen van Vidal is hij door de Argentijn onrechtmatig behandeld, maar details blijven uit.

'Ik ben blij dat ik heb mogen spelen. Ik heb hiervoor een trainer gehad, een loser, die niet wist hoe hij de spelers moest waarderen. Maar dat is gebeurd en ligt achter me. Nu ben ik blij. Ik hoop dat ik de komende wedstrijden kan spelen en mag laten zien wat ik heb. Ik wil winnen', aldus Vidal na het met 2-0 gewonnen duel met Bahia.

Vidal en Sampaoli werkten tussen 2012 en 2016 met elkaar samen bij de nationale ploeg van Chili en recentelijk bij Flamengo. Onder Sampaoli won Chili wel de Copa America. Dat was in 2015.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.