Gerrard haalt volgende voormalig Premier League-speler naar Al-Ettifaq

Reacties

Jesse Lingard gaat een maand op proef bij Al-Ettifaq. Steven Gerrard geeft de dertigjarige aanvaller de kans om een contract af te dwingen.

Gerrard haalt volgende voormalig Premier League-speler naar Al-Ettifaq
© Pro Shots

Lingard trok afgelopen zomer de deur bij Nottingham Forest achter zich dicht. De voormalig international trainde vervolgens mee bij West Ham United, maar The Hammers besloten hem uiteindelijk geen contract voor te schotelen. Mogelijk ligt de toekomst van Lingard in Saoedi-Arabië. Al-Ettifaq, de club van Gerrard, laat de aanvaller een maand meetrainen.

Bij de nummer vier van de Saudi Pro League komt Lingard een aantal bekende gezichten tegen, want de club herbergt vier voormalig Premier League-spelers. Naast Georginio Wijnaldum zijn dat Jordan Henderson, Demarai Gray en Moussa Dembélé. Bevalt de stage beide partijen, dan kan Lingard een contract tekenen bij Al-Ettifaq.

Depressie en alcoholprobleem
Lingard deed eerder dit jaar uit de doeken dat hij lange tijd worstelde met depressies en een alcoholprobleem. Dat zei de speler in The Diary of a CEO, een podcast van de Britse zakenman Steven Bartlett. De ex-speler van Manchester United was openhartig over zijn moeilijke jeugd en de problemen die hij op latere leeftijd ervoer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.