Afrika Cup-kwalificatieduel loopt uit: 36 minuten blessuretijd

Reacties

Zelden vertoond. Liefst 36 minuten werden toegevoegd aan de eerste helft van het duel in de strijd om de Afrika Cup-kwalificatie tussen Tanzania en Oeganda. 

Afrika Cup-kwalificatieduel loopt uit: 36 minuten blessuretijd
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De extreme blessuretijd was uiteraard niet zonder reden. De wedstrijd in het Tanzaniaanse Dar es Salaam had meer dan twintig minuten stilgelegen vanwege een storing in het verlichtingssysteem.

In poule F van de kwalificatie om het continentale toernooi hadden de 36 minuten geen invloed op het scoreverloop. Pas in blessuretijd van de tweede helft werd er gescoord. Rogers Mato schonk daarmee Oeganda de zege en hield zijn land in de race. Algerije is overtuigend koploper in de groep met twaalf punten uit vier duels. Tanzania en Oeganda volgen met vier punten per land.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.