Giménez week na competitieslot getrouwd in Mexico

Reacties

Santiago Giménez is zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. De 23-jarige goalgetter van Feyenoord gaf zijn jawoord aan Fer Serrano, met wie hij sinds eind 2022 al was verloofd.

Giménez week na competitieslot getrouwd in Mexico
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De ceremonie werd gehouden op een strand in Mexico, waar uiteraard ook volop werd gefeest. Giménez en Serrano leerden elkaar enkele jaren terug kennen tijdens het gamen gedurende de coronaperiode. Serrano is werkzaam als actrice, producer, regisseur en presentatrice.

Vorig seizoen maakte ze zich enorm populair bij de Feyenoord-fans door bij het bezoek van de Rotterdammers aan de Johan Cruijff Arena met een Feyenoord-shirt onder haar jas op de tribune te gaan zitten.

Voor Giménez was dit een van zijn weinige vrije weekeindes in een druk jaar. De Mexicaan sloot vorig weekeinde het seizoen af met Feyenoord en werkt nu toe naar het toernooi om de Copa América.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.