Xabi Alonso loopt hard door Berlijn op ochtend van bekerfinale

Reacties

Xabi Alonso en zijn staf hebben hun tijd voor de Duitse bekerfinale zaterdag goed benut. De trainer van Bayer Leverkusen werd met zijn assistenten al hardlopend gespot in de hoofdstad Berlijn.

Xabi Alonso loopt hard door Berlijn op ochtend van bekerfinale
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Leverkusen speelt na de verloren Europa League-finale van woensdag tegen 1. FC Kaiserslautern om de Duitse beker. Het is voor Xabi Alonso en zijn ploeg een kans om de dubbel te pakken, na eerder de titel in de Bundesliga te hebben gewonnen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Waar toeristen zaterdagochtend vooral oog hadden voor trekpleisters als de Brandenburger Tor zagen supporters van Leverkusen plots trainer Xabi Alonso en zijn staf voorbijkomen. Berlijn wordt ondertussen al in gereedheid gebracht voor het EK. Zo ligt er op de Bundesstrasse, een drukke weg voor de Brandenburger Tor, nu gigantische kunstgrasmat met daarvoor een enorm doel.

© Pro Shots

Bestel de EK-special

Perfect voorbereid zijn op het EK in Duitsland? Bestel dan hier de EK-special van VI, met daarin onder meer de verwachte opstellingen van alle landen en een exclusief interview met bondscoach Ronald Koeman.

Za 25 mei

Bekijk hier al onze video's
Meer Bayer Leverkusen
Meer over Bayer Leverkusen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.