Barcelona deelt opvallende Flick-Tok: 'Wat doen jullie hem aan...'

Reacties

Wat al even in de lucht hing, werd woensdag werkelijkheid. Barcelona presenteerde Hansi Flick als opvolger van de ontslagen Xavi Hernández. Naast de officiële standaard berichtgeving kwam ook het social media-team van de Catalanen in actie. Een opvallende TikTok met Flick in de hoofdrol was het resultaat.

Barcelona deelt opvallende Flick-Tok: 'Wat doen jullie hem aan...'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Tegenwoordig zijn vrijwel alle voetbalclubs vertegenwoordigd op het sociale medium TikTok. Zo ook Barcelona, dat Flick meteen voor de camera’s trok. Het idee achter de video was een profielschets van hoe de nieuwe Barça-trainer er volgens de vacature uit zou moeten zien, letterlijk dan. 'Trainer, 5’10 (178 cm) en blauwe ogen', klonk het uit de mond van Flick, die de video afsluit met een knipoog.

Op X gaat het los met opmerkingen over de TikTok van Flick. 'Wat doen jullie hem nu al aan...' en 'Flick wist niet dat hij ook dit soort verplichtingen zou hebben bij zijn aanstelling' zijn twee grepen uit de vele reacties.

Bekijk de opvallende  hieronder

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.