Engeland

Fulham - Tottenham Hotspur

Fulham heeft zaterdag het thuisduel met Tottenham gewonnen. De wedstrijd in de Premier League eindigde in 3-0. Net voor de rust scoorde Rodrigo Muniz Carvalho, op aangeven van Antonee Robinson, voor de thuisploeg en bracht zo de stand op 1-0. Direct na de rust vergrootte Sasa Lukic de voorsprong van Fulham. Fulham vond het doel nogmaals via Muniz Carvalho in de 61ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Fulham drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Tottenham drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Kenny Tete werd in de 82e minuut in het veld gebracht voor Fulham. Op dit moment heeft Fulham 38 punten en staat op de twaalfde plaats, terwijl Tottenham met 53 punten op de vijfde positie staat. Tottenham heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Fulham. Sheffield United is de volgende tegenstander voor Fulham in de uitwedstrijd. Tottenham speelt een thuiswedstrijd tegen Luton in het Tottenham Hotspur Stadium. Beide wedstrijden worden op zaterdag 30 maart om 16.00 uur gespeeld.