Engeland

Fulham - Brighton & Hove Albion

Fulham heeft het thuisduel tegen Brighton in de Premier League zaterdag gewonnen in het Craven Cottage met 3-0. De score werd na 21 minuten geopend door Fulham na een doelpunt van Harry Wilson, op aangeven van Rodrigo Muniz Carvalho. Muniz Carvalho bracht in de 32ste minuut Fulham op 2-0, met een assist van Wilson. De thuisploeg vond het net nog een keer, deze keer via Adama Traoré, met een assist van Bobby De Cordova-Reid, in de 91ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Fulham drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Brighton twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. . Joël Veltman (Brighton) en Jan Paul van Hecke (Brighton) speelde het hele duel. In de volgende wedstrijd speelt Fulham op zaterdag 9 maart om 16.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Wolverhampton. Brighton speelt zondag 10 maart om 15.00 uur thuis tegen Nottingham.