Engeland

Burnley - Fulham

Fulham staat in de pauze voor met 2-0 uit tegen Burnley, in het duel in de Premier League zaterdag, maar in de tweede helft komt Burnley sterk terug en sleept er een 2-2 gelijkspel uit. Fulham nam een vroege voorsprong, toen João Maria Lobo Alves Palhares Costa Palhinha Gonçalves scoorde na 17 minuten, met een assist van Andreas Hugo Hoelgebaum Pereira. Rodrigo Muniz Carvalho bracht in de 21ste minuut Fulham op 2-0, op aangeven van Antonee Robinson. David Datro Fofana milderde de score voor Burnley in de 71ste minuut na een assist van Lorenz Assignon. Maar Burnley had nog tijd voor een extra doelpunt. Fofana vond het net opnieuw in de 91ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Burnley twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Fulham één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Kenny Tete werd in de 85e minuut in het veld gebracht voor Fulham. Op dit moment heeft Burnley 13 punten en staat op de negentiende plaats, terwijl Fulham met 26 punten op de twaalfde positie staat. Volgende tegenstander voor Fulham is Bournemouth. De teams spelen tegen elkaar op zaterdag 10 februari om 16.00 uur op Craven Cottage.