Engeland

Liverpool - Fulham

Fulham heeft de uitwedstrijd tegen Liverpool tot de rust gecontroleerd en kwam op een 1-0 voorsprong. Liverpool draaide het duel in de League Cup Semi-finals echter om en won met 2-1. De score werd na 19 minuten geopend door Fulham via Willian Borges da Silva, op aangeven van Andreas Hugo Hoelgebaum Pereira. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Curtis Jones maakte in de 68ste minuut gelijk namens Liverpool. Cody Gakpo maakte het beslissende doelpunt in de 71ste minuut na een assist van Darwin Núñez. Gakpo voltooide zo de comeback van Liverpool. Cody Gakpo werd in de 56e minuut in het veld gebracht en scoorde één goal voor Liverpool, Virgil van Dijk speelde de hele wedstrijd en kreeg één gele kaart en Ryan Gravenberch bij Liverpool in de 56ste minuut gewisseld. Speelde het hele duel. Allebei de teams hebben nu de kans om hun tactiek te optimaliseren, omdat ze elkaar in de volgende wedstrijd weer treffen op woensdag 24 januari om 21.00 uur.