Ex-Liverpudlian geeft Gravenberch ervan langs: 'Hij deed weer niet veel'

Reacties

Ryan Gravenberch maakt een mindere fase door bij Liverpool, dat woensdagavond in het toernooi om de League Cup afrekende met Fulham. De Nederlander begon in de basis, maar liet geen onuitwisbare indruk achter en maakte het uur niet vol.

Ex-Liverpudlian geeft Gravenberch ervan langs: 'Hij deed weer niet veel'
Liverpool
Liverpool
2 - 1
Fulham
Fulham

Voor de jaarwisseling mocht Gravenberch aanspraak maken op een basisplaats. De huurling van Bayern München verscheen in de Premier League meerdere keren aan de aftrap, maar slaagde er de laatste weken niet in om indruk te maken. Gravenberch startte tegen Fulham, maar moest in de 56ste minuut bij een 0-1 achterstand naar de kant. Door doelpunten van Harvey Elliott en Cody Gakpo won Liverpool alsnog.

'Ik vond Gravenberch eerlijk gezegd verschrikkelijk. Hij deed absoluut niets om Klopp ertoe aan te zetten hem snel weer te laten starten', zei Stephen Nicol bij ESPN. De 62-jarige ex-verdediger, die tussen 1981 en 1994 het shirt van The Reds droeg, ging door. 'Ik zie geen verschil als hij op het veld staat. Ik kan me geen assists van hem herinneren en weet niet eens of hij al heeft gescoord. Vandaag deed hij in ieder geval weer niet veel.'

In werkelijkheid was Gravenberch overigens goed voor twee doelpunten en twee assists. Zondag krijgt de Nederlander mogelijk kans op revanche. Dan wacht in de Premier League om 17.30 uur het uitduel met het Bournemouth van Justin Kluivert.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.