Engeland

Bournemouth - Fulham

De wedstrijd tussen Bournemouth en Fulham in het Vitality Stadium is dinsdag in 3-0 geëindigd. Dit resultaat betekent dat Bournemouth nu vier overwinningen achter elkaar heeft behaald in de Premier League. De thuisploeg nam de leiding net voor de rust toen Justin Kluivert scoorde, op aangeven van Alex Scott. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dominic Solanke en bouwde de voorsprong uit. Bournemouth vergrootte de voorsprong verder, toen Luis Sinisterra scoorde, met een assist van David Brooks, in de 93ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Bournemouth vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Fulham twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Justin Kluivert scoorde één doelpuntwerd uit de wedstrijd gewisseld in de 73ste minuut voor Bournemouth en Kenny Tete werd uit de wedstrijd gewisseld in de 73ste minuut. Bournemouth staat op de tiende positie met 25 punten. Fulham is de nummer 13 met 21 punten. Bournemouth heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Fulham. Tottenham is de volgende tegenstander voor Bournemouth in de uitwedstrijd. Fulham speelt een thuiswedstrijd tegen Arsenal op Craven Cottage. Beide wedstrijden worden op zondag 31 december om 15.00 uur gespeeld.