Engeland

Manchester United - Bournemouth

Bournemouth won zaterdag van Manchester United in de Premier League-wedstrijd. Bournemouth won het duel met 3-0. Dominic Solanke opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Lewis Cook. Het duurde lang tot het volgende doelpunt. Philip Billing vergrootte in de 68ste minuut de voorsprong voor Bournemouth. Bournemouth vond het doel nog een keer, deze keer via Marcos Senesi, op aangeven van Marcus Tavernier, in de 73ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester United drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Bournemouth vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Justin Kluivert bij Bournemouth in de 72ste minuut gewisseld. Manchester United staat op de zesde plek met 27 punten. Bournemouth staat op de dertiende positie met 19 punten. In de volgende wedstrijd speelt Manchester United op zondag 17 december om 17.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Liverpool. Bournemouth ontvangt zaterdag 16 december om 16.00 uur Luton.