Senesi en Sinisterra belangrijk voor Bournemouth: 'Een van zijn mooiste goals'

Reacties

Marcos Senesi en Luis Sinisterra zijn de laatste weken belangrijk voor Bournemouth. Dinsdagavond verzorgde de Colombiaanse vleugelspits het slotakkoord tegen Fulham (3-0) met een fraaie knal. Volgens Senesi was het een van de mooiste goals die de voormalig speler van Feyenoord heeft gemaakt.

Senesi en Sinisterra belangrijk voor Bournemouth: 'Een van zijn mooiste goals'
© Pro Shots
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
3 - 0
Fulham
Fulham

De afgelopen weken was Senesi al trefzeker geweest in de Premier League-duels met Crystal Palace (0-2) en Manchester United (0-3), op bezoek bij Nottingham Forest (2-3) bereidde de Argentijnse verdediger vervolgens de eerste van die treffers van Dominic Solanke voor. Op Boxing Day was het de beurt aan Sinisterra, die als invaller de derde goal maakte voor The Cherries tegen Fulham.

Zo draait Bournemouth als een tierelier. Sinds de 6-1 nederlaag bij Manchester City pakte de ploeg van Andoni Iraola negentien punten in zeven competitieduels en is de zeventiende plaats ingeruild voor de tiende. 'De manier waarop we vandaag wonnen is belangrijk, we hebben laten zien waartoe we in staat zijn. We kunnen elke wedstrijd winnen, we zijn moeilijk te verslaan', reageerde Senesi.

Senesi stond samen met Sinisterra voor de camera bij het clubkanaal. De Colombiaanse vleugelspits was blij dat hij voor het eerst scoorde voor eigen publiek. En dat was meteen een fraaie goal: een rake knal in de bovenhoek. Senesi weet uit hun tijd bij Feyenoord al waartoe Sinisterra in staat is. 'Ik heb hem al vaker mooie doelpunten zien maken, maar deze komt waarschijnlijk wel in zijn topvijf.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sinisterra deelde ook complimenten uit aan Senesi, die aan zijn tweede seizoen bij Bournemouth bezig is. 'De laatste wedstrijden speelde hij briljant, we zijn met het hele team op de goede weg. En Marcos zeker, hij maakte een paar doelpunten en we hebben een paar keer de nul gehouden. Een goede teamprestatie', aldus de Colombiaan, die Kerst samen met zijn oude ploeggenoot bij Feyenoord vierde.

Kluivert
Ook Justin Kluivert scoorde tegen Fulham. De 24-jarige aanvaller staat nu ook op twee goals in de Premier League. 'Ik was blij dat ik het team kon helpen met mijn goal', zei Kluivert tegen de Daily Echo. 'We zijn op dit moment in geweldige vorm en zijn thuis voor onze fans moeilijk te verslaan. Of we nu van Europees voetbal dromen? We kijken niet naar beneden, dat is zeker. We leggen de lat hoog.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Andoni Iraola is de architect van het huidige succes van Bournemouth en is zeker niet de enige trainer uit Baskenland die momenteel succesvol is. Lees daarover meer op VI PRO. 

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
8
West Ham United
35
13
10
12
56-65
-9
49
9
Chelsea
32
13
8
11
61-57
+4
47
10
Wolverhampton Wanderers
35
13
7
15
48-55
-7
46
11
AFC Bournemouth
34
12
9
13
49-60
-11
45
12
Brighton & Hove Albion
33
11
11
11
52-54
-2
44
13
Fulham
35
12
7
16
51-55
-4
43
* Actueel tot en met 27 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Bournemouth
Meer over Bournemouth
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.