Engeland

Chelsea - Fulham

1 - 0
Expected goals2.2 - 0.9

Chelsea heeft de thuiswedstrijd tegen Fulham gewonnen. Het duel in de Premier League eindigde in 1-0. Kort voor de rust nam Chelsea de leiding toen Cole Palmer scoorde. In de laatste vijf wedstrijden heeft Chelsea vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Fulham één overwinning en vier nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Chelsea dit seizoen. De nederlaag was ook voor Fulham de derde nederlaag met één doelpunt verschil. Kenny Tete bij Fulham in de 64ste minuut gewisseld. Chelsea heeft 31 punten en staat op de achtste plaats, terwijl Fulham met 24 punten de dertiende plek inneemt. In de volgende wedstrijd speelt Chelsea op woensdag 31 januari om 21.15 uur, in een uitwedstrijd, tegen Liverpool. Fulham ontvangt dinsdag 30 januari om 20.45 uur Everton.