Engeland

Luton Town - Chelsea

Chelsea heeft zaterdag drie keer gescoord in de uitwedstrijd tegen Luton in de Premier League. Het duel eindigde in 2-3. De score werd in de 12de minuut geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Cole Palmer. Noni Madueke bracht in de 37ste minuut Chelsea op 2-0, op aangeven van Palmer. Palmer scoorde nog een keer in de 70ste minuut, na een assist van Nicolas Jackson. Ross Barkley milderde de achterstand van Luton na een assist van Alfie Doughty, in de 80ste minuut. De thuisploeg deed de tegenstander nogmaals pijn in de 87ste minuut van de wedstrijd toen Elijah Adebayo scoorde, maar Luton was niet in staat om meer te scoren. Luton heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Chelsea drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning van Chelsea met één doelpunt verschil. Tahith Chong werd bij de rust in het veld gebracht voor Luton. Luton staat na deze wedstrijd met 15 punten op de achttiende plek, terwijl Chelsea op de tiende plaats staat met 28 punten. Luton heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Chelsea. Op zaterdag 13 januari om 13.30 uur ontvangt Chelsea Fulham op Stamford Bridge.