Engeland

Aston Villa - Burnley

Aston Villa heeft drie keer gescoord tegen Burnley in de thuiswedstrijd in de Premier League op zaterdag. Het duel eindigde in 3-2. Binnen het half uur nam Aston Villa de leiding, toen Leon Bailey scoorde, met een assist van Ollie Watkins. Zeki Amdouni maakte gelijk na een half uur, op aangeven van Dara O'Shea. Moussa Diaby bracht in de 42ste minuut Aston Villa opnieuw op voorsprong, op aangeven van Watkins. Lyle Foster maakte gelijk namens Burnley in de 71ste minuut na een assist van Jóhann Gudmundsson. Het beslissende doelpunt voor Aston Villa werd vlak voor tijd gemaakt door Douglas Luiz Soares de Paulo. Aston Villa heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Burnley één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Aston Villa dit seizoen. Op dit moment heeft Aston Villa 42 punten en staat op de tweede plaats, terwijl Burnley met 11 punten op de negentiende positie staat. Aston Villa speelt de eerstvolgende wedstrijd op zondag 14 januari om 15.00 uur op bezoek bij Everton op Goodison Park.