Engeland

Manchester United - Aston Villa

Halverwege in het duel tussen Manchester United en Aston Villa in het Old Trafford in de Premier League, lijkt Aston Villa de winst te pakken, maar na een 0-2 ruststand ziet het publiek een totaal andere wedstrijd in de tweede helft wanneer United het duel omdraait en met 3-2 wint. Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen John McGinn scoorde na 21 minuten. Leander Dendoncker bracht in de 26ste minuut Aston Villa op 2-0, op aangeven van Clément Lenglet. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Alejandro Garnacho namens Manchester United na een assist van Marcus Rashford. Garnacho scoorde nog een keer en maakte gelijk namens Manchester United in de 71ste minuut. Met nog acht minuten te spelen maakte Rasmus Højlund het beslissende doelpunt voor Manchester United. Manchester United draaide daarmee de rollen om. Voor de wedstrijd van dinsdag was Aston Villa al zeven duels op rij ongeslagen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester United twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Aston Villa drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de negende overwinning met één doelpunt verschil van Manchester United dit seizoen. Manchester United staat na deze wedstrijd met 31 punten op de zesde plaats, terwijl Aston Villa de nummer 3 is met 39 punten. Manchester United speelt op zaterdag 30 december om 18.30 uur in het The City Ground uit tegen Nottingham. Op dezelfde dag speelt Aston Villa om 16.00 uur thuis tegen Burnley op Villa Park.