Scholes wijst op belang van Eriksen, Engelse media zien andere uitblinkers

Reacties

Alejandro Garnacho en Rasmus Højlund eisten dinsdagavond de hoofdrol op bij Manchester United met hun doelpunten tegen Aston Villa, maar Paul Scholes wees na de comeback drie andere spelers aan die volgens hem een cruciale rol spelen.

Scholes wijst op belang van Eriksen, Engelse media zien andere uitblinkers
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 2
Aston Villa
Aston Villa

Garnacho zorgde er met twee goals voor dat United na zeventig minuten weer op gelijke hoogte stond en wordt door Manchester Evening News (9) en The Daily Mail (8) aangewezen als de grote uitblinker in het duel met Villa. Højlund maakte vervolgens de winnende treffer door voor het eerst sinds zijn komst naar Manchester te scoren in de Premier League. De Deense spits wordt beoordeeld met respectievelijk een 8 en een 7.

Als voormalige middenvelder stipte Scholes echter aan dat Højlund de aanvoer van Christian Eriksen en Bruno Fernandes nodig heeft om het verschil te kunnen maken. 'Ik denk dat het hem zal helpen dat Christian Eriksen terug is in het team.' De Deense routinier ontbrak bijna een maand door een knieblessure en startte tegen Aston Villa voor het eerst weer in de basis. 'Dat hij terug is, maakt een groot verschil voor het team.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Scholes vond de voormalig speler van Ajax en Tottenham Hotspur tegen Aston Villa niet eens briljant spelen. 'Maar hij is samen met Bruno Fernandes wel de speler die de bal bij Højlund kan krijgen als hij de juiste loopactie maakt.' Ook de rentree van de ervaren Raphaël Varane in de achterhoede is volgens de United-icoon goed voor het team. De Engelse media zagen de Franse verdediger echter de fout ingaan bij de twee goals van Villa.

Evans
Volgens Manchester Evening News kende Jonny Evans een beter optreden tegen de bezoekers uit Birmingham. De Noord-Ierse verdediger keerde afgelopen zomer verrassend terug bij United en toonde zich dit seizoen op 35-jarige leeftijd al meerdere keren belangrijk. Dinsdag haalde de routinier vlak na de gelijkmaker van Garnacho een bal van de lijn. 'Hij was af en toe een eenmansdefensie', schrijft MEN, dat Evans een 8 geeft.

Door de eerste Premier League-zege sinds 6 december (2-1 tegen Chelsea) heeft Erik ten Hag weer wat lucht bij United. Scholes denkt dat de prestaties alleen maar beter worden als de ziekenboeg nog verder leegloopt en spelers als Lisandro Martínez weer fit zijn. 'Over drie of vier weken staat er een ander team. Nog steeds geen ploeg die meedoet voor de titel, maar wel een team dat meestrijdt om de topvier en een beker kan winnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
34
24
5
5
82-26
+56
77
2
Manchester City
33
23
7
3
80-32
+48
76
3
Liverpool
35
22
9
4
77-36
+41
75
4
Aston Villa
35
20
7
8
73-52
+21
67
5
Tottenham Hotspur
32
18
6
8
65-49
+16
60
6
Manchester United
34
16
6
12
52-51
+1
54
* Actueel tot en met 28 apr. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.