Engeland

Burnley - Luton Town

1 - 1
Expected goals1.1 - 0.9

Burnley heeft in de Premier League punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Luton. Het duel eindigde in 1-1. Burnley nam de leiding in de 36ste minuut via Zeki Amdouni. De gelijkmaker voor Luton werd gemaakt door Carlton Morris, op aangeven van Alfie Doughty. In de laatste vijf wedstrijden heeft Burnley één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Luton twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Burnley dit seizoen. Tahith Chong werd in de 64e minuut in het veld gebracht voor Luton. Met 12 punten staat Burnley op de negentiende plaats, terwijl Luton met 16 punten op de achttiende plek staat. Luton heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Burnley. In de volgende wedstrijd speelt Burnley op woensdag 31 januari om 20.30 uur bij Manchester City. Luton ontvangt dinsdag 30 januari om 20.45 uur Brighton.