Engeland

Fulham - Bournemouth

Fulham heeft zaterdag het thuisduel met Bournemouth gewonnen. De wedstrijd in de Premier League eindigde in 3-1. Bobby De Cordova-Reid opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Rodrigo Muniz Carvalho bracht in de 36ste minuut Fulham op 2-0, met een assist van De Cordova-Reid. Direct na de rust verkleinde Marcos Senesi de achterstand voor Bournemouth. Twee minuten later voerde Fulham de score verder op. Muniz Carvalho passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Willian Borges da Silva. Het is de vijfde wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Bournemouth. In de laatste vijf wedstrijden heeft Fulham twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Bournemouth twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Fulham staat nu op de twaalfde plek met 29 punten, terwijl Bournemouth de nummer 13 is met 27 punten. Bournemouth heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Fulham. Fulham speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Aston Villa op Craven Cottage, Bournemouth treft Newcastle in de uitwedstrijd op St. James' Park. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 17 februari om 16.00 uur.