Engeland

Bournemouth - Liverpool

Liverpool heeft de uitwedstrijd tegen Bournemouth zondag gewonnen. Het duel in de Premier League eindigde in 0-4. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Darwin Núñez zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Diogo José Teixeira da Silva, en Liverpool op voorsprong bracht. Teixeira da Silva voerde in de 70ste minuut de score verder op voor Liverpool. In de 79ste minuut deed Teixeira da Silva de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Conor Bradley, en vergrootte de voorsprong voor Liverpool. Liverpool vond het net nogmaals via Núñez, met een assist van Joe Gomez, in de 93ste minuut. Dat betekent dat Liverpool nu veertiende wedstrijden op rij ongeslagen is. Bournemouth heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Liverpool drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Justin Kluivert bij Bournemouth in de 69ste minuut gewisseld, Cody Gakpo werd in de 64e minuut in het veld gebracht voor Liverpool en Ryan Gravenberch werd in de 64e minuut in het veld gebracht. Virgil van Dijk (Liverpool) speelde de hele wedstrijd. In de volgende wedstrijd speelt Bournemouth op donderdag 1 februari om 20.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen West Ham. Liverpool speelt woensdag 31 januari om 21.15 uur thuis tegen Chelsea.