Engeland

Manchester United - Fulham

De eerste helft van de wedstrijd in de Premier League tussen Fulham en Manchester United is zaterdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok uitploeg Fulham het duel naar zich toe: 1-2. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 65ste minuut tot Calvin Bassey scoorde, op aangeven van Timothy Castagne, en zo Fulham op voorsprong bracht. De gelijkmaker werd vlak voor tijd gemaakt toen Harry Maguire het doel vond voor Manchester United. Fulham doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Alex Iwobi het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Adama Traoré, in de 97ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester United vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Fulham twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Manchester United dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Fulham met één doelpunt verschil. Manchester United staat na deze wedstrijd op de zesde positie met 44 punten, terwijl Fulham op de twaalfde positie staat met 32 punten. De volgende speeldag speelt Manchester United op zondag 3 maart om 16.30 uur bij Manchester City. Fulham ontvangt zaterdag 2 maart om 16.00 uur Brighton.