Dreun voor Ten Hag: goalgetter Højlund valt uitgerekend nu weg

Reacties

Rasmus Højlund heeft een spierblessure opgelopen. Manchester United meldt dat de man in vorm twee tot drie weken nodig heeft voor zijn herstel.

Dreun voor Ten Hag: goalgetter Højlund valt uitgerekend nu weg
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
1 - 2
Fulham
Fulham

Højlund zal sowieso niet spelen in de thuiswedstrijd tegen Fulham van zaterdagmiddag, maar hij lijkt door de prognose ook de clash van volgende week zondag met Manchester City te moeten missen. Tussendoor speelt Manchester United woensdagavond in het FA Cup-toernooi nog uit tegen Nottingham Forest.

Højlund was geweldig in vorm. Na een moeizame start brak de 21-jarige aanvaller op Boxing Day de ban in de Premier League met zijn eerste treffer in de competitie. Hij scoorde in de vijf daaropvolgende competitiewedstrijden liefst zes keer, waaronder vorig weekend twee keer tegen Luton Town (1-2 zege).

Eerder deze week zag Erik ten Hag met Luke Shaw al een andere basisspeler geblesseerd wegvallen. De blessuregevoelige linksback heeft waarschijnlijk enkele maanden nodig om te herstellen van zijn hamstringblessure.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.