Engeland

Manchester City - Manchester United

Manchester United is met een voorsprong van 1-0 aan de tweede helft begonnen in de Premier League-wedstrijd in het Etihad Stadium, maar Manchester City kwam sterk terug en won met 3-1. De score werd na 8 minuten geopend door Manchester United via Marcus Rashford, met een assist van Bruno Fernandes. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Phil Foden gelijk namens Manchester City na een assist van Rodrigo Hernández Cascante. In de 80ste minuut deed Foden de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Julián Álvarez, en bracht Manchester City op voorsprong. De uiteindelijke 3-1 voor Manchester City werd gemaakt door Erling Haaland, op aangeven van Hernández Cascante. Dit resultaat was voor Manchester City de twaalfde ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester City vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Manchester United drie overwinningen en twee nederlagen heeft. . Nathan Aké (Manchester City) speelde het hele duel. Manchester City staat op de tweede plaats met 62 punten. Manchester United staat op de zesde positie met 44 punten. In de volgende wedstrijd speelt Manchester City op zondag 10 maart om 16.45 uur in een uitwedstrijd tegen Liverpool. Manchester United ontvangt zaterdag 9 maart om 13.30 uur Everton.