Engeland

Manchester City - Chelsea

1 - 1
Expected goals2.7 - 1.4

De succesvolle periode voor Manchester City in de Premier League is ten einde gekomen. Voor de thuiswedstrijd tegen Chelsea had City een serie van zes opeenvolgende overwinningen, maar die serie werd zaterdag doorbroken in het Etihad Stadium na een 1-1 eindstand. Net voor de rust scoorde Raheem Sterling, op aangeven van Nicolas Jackson, voor de uitploeg en bracht zo de stand op 0-1. Met nog zeven minuten te spelen maakte Rodrigo Hernández Cascante gelijk voor Manchester City. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester City vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Chelsea twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Manchester City dit seizoen. . Nathan Aké (Manchester City) speelde de hele wedstrijd. Manchester City heeft 53 punten en staat op de derde positie, terwijl Chelsea met 35 punten de tiende plaats inneemt. Manchester City heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Chelsea. In de volgende wedstrijd neemt Manchester City het thuis op tegen Brentford op dinsdag 20 februari om 20.30 uur. Chelsea neemt het zaterdag 2 maart om 16.00 uur uit op tegen Brentford.