No hard feelings bij Guardiola richting 'lovely lad' Palmer

Reacties

Chelsea beleeft een belabberd seizoen. Op Stamford Bridge is Cole Palmer de vlag op de modderschuit, hij is de onbetwiste uitblinker bij de Londenaren. Zaterdag gaat Palmer op bezoek bij Manchester City, de club die hem vorige zomer verkocht.

No hard feelings bij Guardiola richting 'lovely lad' Palmer
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 1
Chelsea
Chelsea

City-manager Pep Guardiola was bij dat besluit betrokken. Op zijn persconferentie werd hem gevraagd of hij Palmers succes had zien aankomen. 'Ja, als hij hier dezelfde speeltijd had gekregen, dan wel. We hadden nooit twijfels aan zijn kwaliteiten. Hij is een uitzonderlijke speler die minuten wilde maken. Dat hij zijn immense kwaliteiten ging laten zien, dat was maar een kwestie van tijd. Hij is a lovely lad en heeft ons geholpen. Natuurlijk zijn er geen slechte gevoelens richting hem.'

Zijn huidige manager Mauricio Pochettino denkt dat Palmer omgekeerd ook niet op wraakt zint. 'Nee, daar is hij het type niet naar. Hij is City heel dankbaar, hij wilde alleen weg om meer te spelen. Daarin heeft hij het hier getroffen, ja. Of Pep spijt heeft? Dat moet je hem vragen. Maar City doet het goed, dan vind je niet zo makkelijk ruimte voor een jonge speler', aldus de Argentijnse trainer op zijn persbabbel.

De wedstrijd is zaterdag om 18.30 uur. De 21-jarige Palmer heeft in 21 competitiewedstrijden voor The Blues nu tien goals en zes assists genoteerd, zijn koelbloedigheid voor het doel leverde hem al de bijnaam Cold Palmer op. De neutrale toeschouwer zal tekenen voor een herhaling van het heenduel in november. Dat eindigde in West-Londen in 4-4, met een extreem late gelijkmaker van Palmer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.