Engeland

Manchester City - Everton

De overwinning in de thuiswedstrijd tegen Everton heeft Manchester City naar de top van de ranglijst in de Premier League gebracht, één punt voor Liverpool. City won de wedstrijd met 2-0. Everton staat na de nederlaag achttiende in de competitie. Het duurde tot de 71ste minuut voordat Erling Haaland Manchester City op voorsprong bracht, met een assist van Nathan Aké. Met nog vijf minuten op de klok maakte Haaland zijn tweede doelpunt, op aangeven van Kevin De Bruyne. Door deze zege heeft Manchester City nu zes opeenvolgende overwinningen geboekt en is al zes wedstrijden ongeslagen. Manchester City heeft in de laatste vijf wedstrijden vijf overwinningen behaald, terwijl Everton drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. . Nathan Aké (Manchester City) speelde het hele duel. In de volgende wedstrijd speelt Manchester City thuis tegen Chelsea, op zaterdag 17 februari om 18.30 uur. Everton speelt maandag 19 februari om 21.00 uur thuis tegen Crystal Palace.