Engeland

Chelsea - Wolverhampton Wanderers

Dankzij een hattrick van Matheus Santos Carneiro da Cunha heeft Wolverhampton in de Premier League Chelsea verslagen met 4-2. Terwijl Emiliano da Silva en Palmer de treffers voor Chelsea scoorden. Chelsea begon de wedstrijd goed en nam in de 19de minuut de leiding na een doelpunt van Cole Palmer, met een assist van Moisés Caicedo. Carneiro da Cunha bracht in de 22ste minuut Wolverhampton op gelijke hoogte, op aangeven van João Victor Gomes da Silva. Wolverhampton scoorde na 43 minuten en zette zo de score op 1-2. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Carneiro da Cunha en vergrootte de voorsprong na een assist van Pedro Lomba Neto. Met nog acht minuten op de klok voerde Carneiro da Cunha de voorsprong op voor Wolverhampton toen hij nog een keer scoorde en maakte hiermee zijn hattrick af. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-2 voor Chelsea werd gemaakt door Thiago Emiliano da Silva, met een assist van Mykhailo Mudryk. Chelsea heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Wolverhampton drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Chelsea staat na deze wedstrijd met 31 punten op de elfde plaats, terwijl Wolverhampton op de tiende plek staat met 32 punten. De volgende wedstrijd voor Chelsea is uit tegen Crystal Palace. De teams staan op maandag 12 februari om 21.00 uur tegenover elkaar. Wolverhampton neemt het zaterdag 10 februari om 16.00 uur thuis op tegen Brentford.