Engeland

Chelsea - Middlesbrough

Chelsea behaalde een klinkende 6-1 zege tegen Middlesbrough in het Stamford Bridge in de League Cup Semi-finals dinsdag. Chelsea scoorde na 15 minuten en zette zo de score op 1-0. Enzo Fernández vergrootte de marge naar 2-0 na bijna een half uur. Axel Disasi bracht in de 36ste minuut Chelsea op 3-0, met een assist van Raheem Sterling. Zes minuten later passeerde Cole Palmer de doelman en bouwde Chelsea de voorsprong uit naar 4-0. In de 77ste minuut deed Palmer de tegenstander nogmaals pijn na een assist van Conor Gallagher, en vergrootte de voorsprong voor Chelsea. Met nog negen minuten te spelen voerde Noni Madueke de score verder op voor Chelsea, met een assist van Gallagher. Zeven minuten later passeerde Morgan Rogers de doelman, op aangeven van Hayden Hackney, en verkleinde Middlesbrough de marge naar 6-1. Anfernee Dijksteel werd bij de rust in het veld gebracht voor Middlesbrough.