Engeland

Wolverhampton Wanderers - Manchester United

De Premier League-wedstrijd tussen Wolverhampton en Manchester United eindigde in 3-4. Uitploeg United leidt in de eerste helft met 2-0. Wolves slaagde er niet in om terug te komen. Marcus Rashford opende na slechts vijf minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Rasmus Højlund. Højlund bracht in de 22ste minuut Manchester United op 2-0. Pablo Sarabia milderde de score voor Wolverhampton in de 71ste minuut. Scott McTominay voerde de voorsprong op in de 75ste minuut na een assist van Bruno Fernandes. Met nog vijf minuten te spelen verkleinde Maximilian Kilman de achterstand voor Wolverhampton, met een assist van Craig Dawson. De gelijkmaker werd vlak voor tijd gemaakt toen Pedro Lomba Neto het net vond voor Wolverhampton, op aangeven van Matheus Santos Carneiro da Cunha. Manchester United doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Kobbie Mainoo het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Omari Forson, in de 97ste minuut. Wolverhampton heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Manchester United twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van Wolverhampton dit seizoen. Dit was ook de tiende overwinning van Manchester United met één doelpunt verschil. Wolverhampton staat op de elfde positie met 29 punten. Manchester United staat op de zevende plaats met 35 punten. Chelsea is de volgende tegenstander voor Wolverhampton in de uitwedstrijd. Manchester United speelt een thuiswedstrijd tegen West Ham op Old Trafford. Beide wedstrijden worden op zondag 4 februari om 15.00 uur gespeeld.