Engeland

Manchester United - Tottenham Hotspur

Tottenham keek bij de rust tegen een 2-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Manchester United in de Premier League. In de tweede helft kwam Spurs goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2. Rasmus Højlund opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Richarlison de Andrade bracht in de 19de minuut Tottenham op gelijke hoogte, met een assist van Pedro Porro. Marcus Rashford bracht in de 40ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong, op aangeven van Højlund. Direct na de rust bracht Rodrigo Bentancur Tottenham langszij. Manchester United heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Tottenham drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Manchester United dit seizoen. Micky van de Ven bij Tottenham in de 89ste minuut gewisseld. Manchester United staat na deze wedstrijd op de zevende plaats met 32 punten, terwijl Tottenham de nummer 5 is met 40 punten. In de volgende wedstrijd speelt Manchester United op donderdag 1 februari om 21.15 uur in een uitwedstrijd tegen Wolverhampton. Tottenham ontvangt woensdag 31 januari om 20.30 uur Brentford.