Ten Hag roemt voorhoede: 'Een dreiging voor iedere tegenstander'

Reacties

Erik ten Hag was zondagavond teleurgesteld over het resultaat bij Manchester United - Tottenham Hotspur (2-2). De manager was beter te spreken over zijn aanvalslinie. 'Onze voorste drie zijn een dreiging voor iedere tegenstander', meende Ten Hag.

Ten Hag roemt voorhoede: 'Een dreiging voor iedere tegenstander'
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

United begon met Alejandro Garnacho, Rasmus Højlund en Marcus Rashford voorin. De laatste twee maakten de doelpunten tegen Tottenham: Højlund opende na een individuele actie van Rashford de score en Rashford maakte op aangeven van Højlund vlak voor rust de 2-1. United kwam dus twee keer op voorsprong, maar dat was niet voldoende voor de overwinning.

En daar baalde Ten Hag van. 'Als je twee keer op voorsprong komt en dan van die gemakkelijke doelpunten tegen krijgt, dan is dat wel een beetje frustrerend', zei de oefenmeester tegen de BBC. 'Maar het is wat het is. De spirit van het team was geweldig, we hebben gevochten en alles gegeven. De fans stonden achter ons en ik denk dat het een geweldige wedstrijd was om te zien.'

Højlund en Rashford wisten elkaar dus aardig te vinden. 'Ze groeien naar elkaar toe, hopelijk gaat dat zo verder', zei Ten Hag. Bij Sky Sports voegde hij toe: 'Vergeet ook Garnacho niet. Onze voorste drie zijn een dreiging voor iedere tegenstander.'

Sir Jim Ratcliffe, die een groot deel van het aandelenpakket van United in handen heeft gekregen en nu over de voetbaltechnische zaken gaat bij de Engelse grootmacht, zat als toeschouwer op de tribune. 'Ik denk dat hij een team heeft gezien dat heeft gevochten voor de overwinning. En hij heeft twee prachtige goals gezien', aldus Ten Hag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.