Engeland

Nottingham Forest - Manchester United

De eerste helft van de wedstrijd in de Premier League tussen Nottingham en Manchester United is zaterdag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg Nottm Forest het duel naar zich toe: 2-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 64ste minuut tot Nicolás Domínguez scoorde, op aangeven van Gonzalo Montiel, en zo Nottingham op voorsprong bracht. Marcus Rashford maakte gelijk namens Manchester United na een assist van Alejandro Garnacho, in de 78ste minuut. Met nog acht minuten op de klok maakte Morgan Gibbs-White het beslissende doelpunt voor Nottingham, met een assist van Anthony Elanga. In de laatste vijf wedstrijden heeft Nottingham twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Manchester United één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Nottingham dit seizoen. De nederlaag was ook voor Manchester United de derde nederlaag met één doelpunt verschil. Nottingham staat na deze wedstrijd met 20 punten op de vijftiende positie, terwijl Manchester United op de zevende plaats staat met 31 punten. In de volgende wedstrijd speelt Nottingham uit tegen Brentford. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 20 januari om 18.30 uur. Manchester United speelt zondag 14 januari om 17.30 uur thuis tegen Tottenham.