Ten Hag krijgt gelijk: Rashford razendsnel belangrijk voor Man Utd

Reacties

Een relletje tussen Jadon Sancho en Erik ten Hag pakte niet goed uit voor de speler, gelukkig voor Manchester United kwam het niet zover in een conflict met Marcus Rashford. De spits werd disciplinair gestraft, keerde snel terug en scoorde zowaar nog sneller bij zijn rentree.

Ten Hag krijgt gelijk: Rashford razendsnel belangrijk voor Man Utd
© Pro Shots
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
3 - 4
Manchester United
Manchester United

Rashford zou volgens Engelse media afgelopen week zijn uitgegaan in Belfast en zich bij terugkeer in Manchester ziek hebben gemeld. Hij miste het bekerduel met Newport County, maar maakte volgens Ten Hag snel zijn excuses en nam verantwoordelijkheid voor zijn acties.

Voor Ten Hag was dat voldoende reden om Rashford in te zetten tegen Wolverhampton Wanderers en dat vertrouwen betaalde de Engelsman uit. Binnen vijf minuten maakte hij de 0-1 met een bekeken schot in de rechterhoek. Man Utd won de laatste twee competitieduels niet en raakte daardoor verder achterop in de Premier League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.