Mudryk daagt Chelsea-fan uit voor duel om 10.000 pond

Reacties

Bij Chelsea draait het momenteel niet geweldig, om het zachtjes uit te drukken. De onvrede van supporters is te merken, fysiek op Stamford Bridge en ook online. Mykhailo Mudryk was de privéberichten van een supporter zat.

Mudryk daagt Chelsea-fan uit voor duel om 10.000 pond
© Pro Shots
Chelsea
Chelsea
2 - 4
Wolverhampton Wanderers
Wolverhampton Wanderers
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

'Wat is er in hemelsnaam met jou aan de hand? Ben je vergeten hoe je moet voetballen? Dit is niet goed genoeg, er moet iets veranderen. Misschien moet je een paar oefensessies één tegen één spelen. Iedere keer als jij meedoet, is het alsof we met z'n tienen spelen', aldus een kwade Chelsea-supporter in de inbox van de Oekraïner.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De vleugelspits was daar niet van gediend en reageerde. 'Oké, laten we één tegen één spelen, jij en ik. Om tienduizend pond. Kun je een beetje voetballen?', antwoordde Mudryk aan zijn belager, zo blijkt uit een screenshot dat is opgedoken. Gezien het weeksalaris van Mudryk, zo'n 100.000 pond, is het een gokje dat de pijlsnelle aanvaller zou kunnen wagen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer M. Mudryk
Meer over M. Mudryk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.