Engeland

Crystal Palace - Chelsea

Chelsea heeft het moeilijk gehad in de wedstrijd tegen Crystal Palace in het Selhurst Park in de Premier League. Het team staat na de eerste helft met 0-1 achter. De uitploeg keert het tij echter in de tweede helft en wint de wedstrijd alsnog met 3-1. Op het half uur nam Crystal Palace de leiding, toen Jefferson Lerma scoorde. Direct na de rust bracht Conor Gallagher Chelsea langszij. Maar Chelsea had nog tijd voor een extra doelpunt. Gallagher vond het net opnieuw in de 91ste minuut, met een assist van Cole Palmer. De uiteindelijke 3-1 voor Chelsea werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Enzo Fernández, met een assist van Palmer. In de laatste vijf wedstrijden heeft Crystal Palace twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Chelsea drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Crystal Palace heeft 24 punten en staat op de vijftiende positie, terwijl Chelsea met 34 punten de tiende plaats inneemt. Crystal Palace speelt zijn volgende duel uit tegen Everton. De teams staan op maandag 19 februari om 21.00 uur tegenover elkaar. Chelsea neemt het zaterdag 17 februari om 18.30 uur uit op tegen Manchester City.