Engeland

Arsenal - Crystal Palace

Een royale overwinning voor Arsenal in de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace in de Premier League zaterdag. Het duel is geëindigd in 5-0. De score werd in de 11de minuut geopend door de thuisploeg via Gabriel Magalhães, op aangeven van Declan Rice. Arsenal scoorde na 37 minuten en zette zo de score op 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Leandro Trossard en voerde de voorsprong op na een assist van Gabriel Jesus. De 4-0 werd gemaakt toen Gabriel Martinelli het doel vond voor Arsenal, met een assist van Eddie Nketiah. Arsenal scoorde nogmaals via Martinelli Silva, met een assist van Jorge Luiz Frello Filho, in de 95ste minuut. Arsenal heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Crystal Palace één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit betekent dat Arsenal op de derde positie staat met 43 punten en dat Crystal Palace de nummer 14 is met 21 punten. Op dinsdag 30 januari staat de volgende competitiewedstrijd voor beide teams op het programma. Arsenal speelt om 20.30 uur in het The City Ground uit tegen Nottingham. Crystal Palace neemt het om 21.00 uur thuis op tegen Sheffield United op Selhurst Park.