Engeland

Crystal Palace - Brighton & Hove Albion

De wedstrijd tussen Crystal Palace en Brighton in het Selhurst Park is in 1-1 geëindigd. Voor Palace betekent deze uitslag dat ze zeven keer achter elkaar niet hebben gewonnen, in de Premier League. Kort voor de rust nam Crystal Palace de leiding toen Jordan Ayew scoorde, op aangeven van Michael Olise. Met nog acht minuten op de klok maakte Danny Welbeck gelijk voor Brighton, met een assist van Pascal Groß. In de laatste vijf wedstrijden heeft Crystal Palace drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Brighton één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Crystal Palace dit seizoen. . Bart Verbruggen (Brighton) en Jan Paul van Hecke (Brighton) speelde de hele wedstrijd. Dit betekent dat Crystal Palace op de vijftiende plek staat met 18 punten en dat Brighton op de achtste positie staat met 27 punten. In de volgende wedstrijd speelt Crystal Palace uit tegen Chelsea, op woensdag 27 december om 20.30 uur. Brighton speelt donderdag 28 december om 20.30 uur thuis tegen Tottenham.