Engeland

Arsenal - Brighton & Hove Albion

Arsenal is de nieuwe koploper in de Premier League dankzij 2-0 winst in de thuiswedstrijd tegen Brighton. Arsenal is één punt vrij van Aston Villa aan de top van de ranglijst. Brighton staat op de negende plaats. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Gabriel Jesus zich gelden toen hij scoorde en Arsenal op voorsprong bracht. De uiteindelijke 2-0 voor Arsenal werd gemaakt door Kai Havertz, met een assist van Eddie Nketiah. Arsenal heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Brighton twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Joël Veltman bij Brighton in de 27ste minuut gewisseld. Bart Verbruggen (Brighton) en Jan Paul van Hecke (Brighton) speelde het hele duel. In de volgende wedstrijd speelt Arsenal op zaterdag 23 december om 18.30 uur, in een uitwedstrijd, tegen Liverpool. Brighton ontvangt donderdag 21 december om 21.00 uur Crystal Palace.