Engeland

Crystal Palace - Brentford

Crystal Palace heeft weer eens gewonnen in de Premier League. De ploeg versloeg Brentford thuis met 1-3 in het Selhurst Park. Het is de eerste zege na acht nederlagen. Keane Lewis-Potter opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team uit een voorzet van Mads Roerslev. Crystal Palace maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Michael Olise scoorde, met een assist van Jordan Ayew, in de 14de minuut. Eberechi Eze bracht in de 39ste minuut de thuisploeg op voorsprong, op aangeven van Tyrick Mitchell. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Olise en vergrootte de marge na een assist van Marc Guéhi. Crystal Palace draaide daarmee de rollen om. Brentford heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren. Crystal Palace heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Brentford vijf nederlagen heeft. . Mark Flekken (Brentford) speelde de hele wedstrijd. Dit betekent dat Crystal Palace op de dertiende plek staat met 21 punten en dat Brentford de nummer 15 is met 19 punten. Brentford heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan Crystal Palace. Crystal Palace speelt op zaterdag 20 januari om 13.30 uur in het Emirates Stadium uit tegen Arsenal. Op dezelfde dag speelt Brentford om 18.30 uur thuis tegen Nottingham in het Gtech Community Stadium.