Engeland

Aston Villa - Manchester United

Manchester United heeft een goede zaak gedaan in de wedstrijd tegen Aston Villa zondag op Villa Park. De Premier League-wedstrijd eindigde na een ruststand van 0-1 in 1-2. Het bezoekende team kwam op voorsprong toen Højlund scoorde na 17 minuten, met een assist van Harry Maguire. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Douglas Luiz Soares de Paulo maakte in de 67ste minuut gelijk namens Aston Villa. Het beslissende doelpunt voor Manchester United werd vlak voor tijd gemaakt door McTominay, op aangeven van José Diogo Dalot Teixeira. In de laatste vijf wedstrijden heeft Aston Villa twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Manchester United drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Aston Villa dit seizoen. Dit was ook de elfde overwinning van Manchester United met één doelpunt verschil. Aston Villa staat op de vijfde positie met 46 punten. Manchester United is de nummer 6 met 41 punten. In de volgende wedstrijd speelt Aston Villa op zaterdag 17 februari om 16.00 uur bij Fulham. Manchester United ontvangt zondag 18 februari om 17.30 uur Luton.