Engeland

Sheffield United - Aston Villa

Een zeer ruime zege voor Aston Villa in de uitwedstrijd tegen Sheffield United in de Premier League zaterdag. Het duel is geëindigd in 0-5. Er werd een vroege voorsprong genomen door Aston Villa na een doelpunt van John McGinn na 12 minuten. Ollie Watkins bracht in de 16de minuut Aston Villa op 2-0, op aangeven van Douglas Luiz Soares de Paulo. Vier minuten later passeerde Leon Bailey de doelman, op aangeven van Watkins, en bouwde Aston Villa de voorsprong uit naar 3-0. Youri Tielemans voerde de score verder op naar 4-0 na een half uur. De uitploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Álex Moreno, op aangeven van Watkins, in de 47ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Sheffield United één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Aston Villa twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Gustavo Hamer werd bij de rust in het veld gebracht voor Sheffield United. Op dit moment heeft Sheffield United 10 punten en staat op de twintigste plaats, terwijl Aston Villa met 46 punten op de vierde positie staat. Volgende tegenstander voor Aston Villa is Manchester United. De teams spelen tegen elkaar op zondag 11 februari om 17.30 uur op Villa Park.