Engeland

Gillingham - Sheffield United

In de FA Cup 3rd Round-wedstrijd zaterdag tussen Sheffield United en Gillingham, is Sheff Utd al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 4-0 overwinning. Al vroeg in de wedstrijd kwam Sheffield United op voorsprong, toen William Osula scoorde na 14 minuten, met een assist van James McAtee. Osula bracht in de 39ste minuut Sheffield United op 2-0. Met nog zeven minuten op de klok voerde McAtee de score verder op voor Sheffield United, op aangeven van Oliver Norwood. De uitploeg vond het net nogmaals via McAtee, met een assist van Gustavo Hamer, in de 87ste minuut. . Gustavo Hamer (Sheffield United) speelde de hele wedstrijd.